Politika privatnosti

1. POLITIKA ZAŠTITE PODATAKA

– Molimo Vas da navedete svoje ime, broj telefona i adresu e-pošte. Ove informacije su nam potrebne da bismo obradili vašu rezervaciju i da bismo mogli da vas kontaktiramo ako budemo imali problema sa vašim zahtevom ili da pošaljemo elektronsku potvrdu rezervacije. Ako ste član, povezujemo vaš članski broj sa informacijama koje čuvamo u našoj glavnoj korisničkoj bazi podataka da bismo ubrzali proces rezervacije.

– Radimo u skladu sa politikom zaštite podataka u nastavku, poštujući privatnost podataka o klijentima: Zadržavamo lične podatke koje nam date putem ove stranice kao deo naše evidencije koja nam pomaže da održavamo i poboljšamo administraciju i upravljanje našim iznajmljivanjem automobila posao. Kao deo globalne mreže za iznajmljivanje automobila, povremeno ćemo deliti podatke sa drugim agencijama koje rade u ovom sistemu, koje se nalaze unutar i van Evrope, informacije koje se odnose na upravljanje uslugama iznajmljivanja automobila, koje mogu uključivati lične podatke dostavljene preko ovog sajta . Osim ako nam niste dali svoju saglasnost, vaši lični podaci se neće koristiti u druge svrhe.

– Korisnici su dobrodošli u bilo kom trenutku da provere informacije koje imamo o njima i da unesu neophodne izmene i dopune u te informacije.

– Da biste proverili ove informacije, kontaktirajte info@viponlirentacar.com navodeći svoje ime i adresu.

2. KOJE PODATKE PRIKUPLJAMO?

– IP adresa: Prikupljamo vašu IP adresu kada posetite naš sajt. On samo identifikuje vašeg ISP-a (Internet Service Provider) i ne sadrži nikakve informacije o vama kao pojedincu. Koristimo ove informacije da bismo razumeli odakle dolazi sav saobraćaj ka našoj veb lokaciji.

3. KAKO ŠTITIMO VAŠE PODATKE?

– Ako je potrebna sigurnost zaštite podataka, kao što su detalji o kreditnoj kartici, koristimo tehnologiju za šifrovanje softvera Secure Socket Laier (SSL).

4. ONLINE PROMOCIJE

– Ukoliko učestvujete u klubu lojalnosti ili u igrama koje nudimo na našem sajtu, molimo vas da unesete neke lične podatke kako bismo vas obavestili ako je potrebno. Tačni uslovi i pravila svake igre/izvlačenja nagrada biće objavljeni na vreme i mogu se razlikovati. Ako nagradu nudi treća strana, možda ćemo morati da otkrijemo informacije relevantne za treću stranu da bismo olakšali distribuciju bilo koje cene.

5. ONLINE ANKETE

– Kada učestvujete u bilo kojoj onlajn anketi, od vas će se možda tražiti da navedete određene lične podatke, na primer, demografske podatke kao što su starost i/ili prihod. Možete pružiti sve ili ništa, šta god da izaberete. Rezultati anketa će se koristiti isključivo za poboljšanje elemenata i upotrebljivosti sajta, a ne u bilo koju drugu svrhu.

6. UPOTREBA KOLAČIĆA

– Jedan od načina na koji prikupljamo informacije o vama prilikom posete našoj veb stranici je korišćenje kolačića. Kolačići su skup podataka koje veb server čuva na vašem računaru. Oni omogućavaju veb lokaciji da prepozna vaš računar i „pamti“ vaše unose dok se krećete sa stranice na stranicu ili kada povremeno posećujete veb lokaciju koristeći isti računar. Pružaće funkcije kao što su brzi citat i personalizovane pozdrave između poseta.

– Tip „kolačića“ koje koristimo na našoj veb stranici poznati su kao „trajni kolačići“. Treba napomenuti da trajni „kolačići“ ostaju u pretraživaču dok se ne izbrišu. Ako ne želite da trajni kolačići ostanu na vašem računaru, možete ih izbrisati pomoću podešavanja pretraživača.

– Stavka trake za pomoć pretraživača će vam reći kako da sprečite vaš pretraživač da prihvati nove kolačiće, kako da dozvolite pretraživaču da vas obavesti kada primite novi kolačić i kako da deaktivirate kolačiće. Međutim, kolačići vam omogućavaju da u potpunosti iskoristite neke od korisnih funkcija Vip Only Rent A Car, pa vam preporučujemo da ih ostavite uključene.

– Vaš pretraživač ili drugi instalirani softver vam može omogućiti da ograničite upotrebu trajnih kolačića ili svih kolačića. Ako odlučite da ne dozvolite korišćenje samo trajnih kolačića, i dalje možete uživati u funkcionalnosti na našoj veb stranici, međutim, ako to učinite, moraćete ponovo da unesete podatke kada započnete novu sesiju.

– Ako ostavite kolačiće omogućene, obavezno se odjavite kada završite sa korišćenjem zajedničkog računara.

7. PRETPLATITE SE NA NAŠ BILTEN

– Naše vesti putem e-pošte pružaju pretplatnicima najnovije informacije o cenama, ponudama, proizvodima, uslugama i igrama. Šaljemo naš email bilten samo onim korisnicima koji su pristali da ga primaju.

– Kada pristanete da primate naše biltene putem e-pošte, tražimo samo vašu adresu e-pošte. Vremenom možemo tražiti dodatne lične podatke o vama. Pružanje ovih informacija je dobrovoljno i koristiće se za prilagođavanje sadržaja vašeg email biltena tako da bude relevantan za vas.

– Možete da se odjavite sa usluge u bilo kom trenutku jer će vam biti data mogućnost da to uradite sa bilo kog biltena e-pošte koji vam šaljemo.